Du benutzt eine Browser-Version, die wir nicht unterstützen. Für eine fehlerfreie Anzeige und Benutzung empfehlen wir dir die aktuelle Version von Firefox, Google Chrome, Safari oder Microsoft Edge.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan tudok regisztrálni?

A scream.hu használatához egyszerűen regisztrálj az oldalunkon:
A "Bejelentkezés" menüpont alatt kattints a "Regisztráció" linkre, majd add meg az e-mail címedet, fogadd el az Általános szerződési feltételeket, illetve az Adatvédelmi tájékoztatót és kattints a "Regisztrálok" gombra. A regisztrációhoz használhatod a Google, Facebook vagy Apple fiókadataidat is!

Mely készülékeken használhatom a scream.hu-t?

Természetesen bármilyen okos eszközön tudod használni az oldalt illetve a natív appokat, csupán jó internetkapcsolatra van szükséged. Amennyiben okos TV-n szeretnéd élvezni a kínálatunkat, csatlakoztasd a készüléked (laptop, mobil, tablet) a TV-hez vagy használj Chromecastot.
Natív appjaink díjmentesen letöthetők a Google Play Áruhából, illetve az Apple Store-ból!

Milyen tartalmak érhetők el a scream.hu-n?

A SCREAM! oldalon horrorfilmeket és sorozatokat nézhetsz meg. A klasszikus zsánerfilmektől és horrorkomédiáktól kezdve a sötét thrillereken és krimiken át a trash- és splatterfilmekig nálunk minden megtalálsz. A filmeket magyar szinkronnal kínáljuk, és valamennyihez az eredeti angol hangsáv és magyar felirat is tartozik.

Tudom külföldön is használni az oldalt?

Ha előfizetője vagy a SCREAM! szolgáltatásnak, akkor természetesen streamelheted a tartalmainkat az EU-n belül bárhol és bármikor.

Hogyan szüntethetem meg az előfizetésem?

Sajnáljuk, hogy a SCREAM! előfizetésed felmondásán gondolkodsz. Ha nem tetszik az ajánlatunk, bármikor lemondhatod az oldalon. Ehhez kérjük, jelentkezz be és a "Fiókom" menüpont alatt szakítsd meg az automatikus meghosszabítást. A lemondás után természetesen a kifizetett időszak lejártáig továbbra is elérheted a kínálatunkat.

Félelem és reszketés, bárhol, bármikor!
Kényelmesen otthonról vagy úton, laptopon, táblagépen és okostelefonon! Töltsd le a Scream appot!